Sa e mirë është kujtesa juaj?

Klikoni mbi katrorë derisa të gjeni dy fotografi që përputhen. Kur t’i gjeni, do të zbuloni një fakt interesant për cilësinë e ajrit të brendshëm. Kur të keni përfunduar me sukses nivelin e parë, do tju shtohen më shumë kuadrate për ta nxitur trurin tuaj të punojë më shumë! A keni kujtesë të fortë për nivelet dy dhe tre?

Numri i provave deri tani
0